Pelgrim

Slimme afzuiging in jouw kookplaat | Pelgrim Hood-in-Hob

Deze inductie plaat met geïntegreerde afzuiging is niet alleen voorzien van een prachtig design, maar deze is ook nog eens enorm functioneel in gebruik. De Hood-in-Hob is gemaakt van zeer duurzame hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Zo is het keramisch glas van de inductieplaat extra stoot- en krasvast. De afzuigkleppen, vetfiltercassette en het opvangbakje zijn gemaakt van roestvrij staal.

Enviroo-Keukens-Besparen

Garantie

Bij Pelgrim gelooft men in kwaliteit. Sterker nog, ze zijn er zelfs zo zeker van dat ze 8 jaar garantie geven bij aankoop van 4 apparaten van Pelgrim. De Hood-in-Hob telt hierbij al mee voor 2 apparaten. Op naar 8 jaar duurzaam kookplezier!

Thuis in vaatwassers | Pelgrim vaatwasser

Pelgrim heeft altijd wel een vaatwasser die bij jou past. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo zijn er bijvoorbeeld XL versies met een hoogte van maar liefst 86 cm en een derde lade waarin zelfs 16 couverts passen. En bespaar met de zuinige vaatwasser met een waterverbruik van maar 7 liter en energielabel C (van de nieuwe energielabeling). Helemaal Enviroo dus! En met een dB(A) van slechts 41 heb je ook nog eens een fluisterstille vaatwasser door de speciale isolatie en efficiënte motor.

De vaat wordt verlicht met energiezuinige LED verlichting.

Enviroo Keukens Sfeerbeeld algemeen Pelgrim

Stomen als oplossing | Pelgrim stoomoven

Dat gezond en bewust eten inmiddels geen trend meer is, moge duidelijk zijn. Maar wist je dat je door te stomen stroom bespaart op het kookproces? Je gebruikt slechts 1 apparaat, daar waar in de gemiddelde keuken met regelmaat de inductie of gaskookplaat, afzuigkap en oven gebruikt wordt! Meer smaak, veel gebruikersgemak én besparing in jouw portemonnee.

Praktisch en slim | Pelgrim koelen

Een veelzijdigheid aan keuzes voor jouw koelkast of vriezer. Bij Pelgrim kan je alle kanten op. Nooit meer je vriezer ontdooien met de speciale No Frost functie en langer vers eten door de Cool & Fresh lade. Want er wordt op jaarbasis nogal wat eten weg gegooid omdat de houdbaarheid verstreken is. Een makkelijke besparing dus dankzij Cool & Fresh. Daarnaast kan een besparing in energieklasse ook nog eens geld op leveren, want ook Pelgrim levert apparatuur met een laag energieverbruik.

Enviroo Keukens Koelkast sfeerbeeld

Afspraak maken

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken.

Enviroo staat voor:

Duurzaam
PEFC en FSC
Cradle2cradle
Waterbesparing
Energiebesparing

Specialist vinden

Kijk hier welke Enviroo specialist bij jou in de buurt is

Enviroo-Keukens-Bosch-Logo
Enviroo-Keukens-Miele-Logo
Enviroo-Keukens-Pelgrim-Logo
Enviroo-Keukens-ATAG-Logo
AEG-logo-enviroo-keukens