Keukenbladen

Duurzame keukenbladen

Enviroo Keukens biedt duurzame keukenbladen aan, waarbij zowel stijl als milieuoverwegingen centraal staan. De keukenbladen van onze leveranciers worden gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen met aandacht voor duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat ze een verantwoorde keuze zijn voor bewuste consumenten. Geniet van stijlvolle keukenbladen, en draag bij aan een groenere toekomst. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Enviroo keukens u te bieden heeft? Maak dan een afspraak!

Zoektocht naar duurzame materialen

Enviroo Keukens is altijd in de zoektocht naar duurzame keukenmaterialen en milieuvriendelijke oplossingen. Een voorbeeld hiervan is dat we werken aan de ontwikkeling van duurzaam composiet voor werkbladen, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Daarnaast nemen we concrete maatregelen om energie te besparen, de CO-uitstoot te verminderen en afval te scheiden, waarbij een deel wordt gerecycled en omgezet in energie.

sachsen-keukens-iconblok
Greengridz duurzaam keukenblad

Greengridz keukenbladen

Greengridz is het duurzaam alternatief basismateriaal voor multiplex of spaanplaat. Het produceren van Greengridz levert maar liefst 60% lagere CO₂-uitstoot t.o.v. Multiplex. Ben je geïnteresseerd in wat Greengridz keukenbladen in jouw keuken kan betekenen? Lees hier meer over Greengridz duurzame keukenbladen.

Obsidiana keukenbladen

Obsidiana is een composiet bestaande uit 100% gerecycled glas met bindhars. Na de levensduur kan het blad verpulverd en oneindig hergebruikt worden. Het is namelijk 100% recyclebaar. Obsidiana gaat lang mee en is bijzonder hitte- en krasbestendig t.o.v. vergelijkbare materialen. Bovendien is het niet poreus en laat het zich makkelijk onderhouden. Leverbaar in 6 fraaie tijdloze designs.

Obsidiana werkblad
Cosmolite werkblad Dekker Zevenhuizen

Cosmolite keukenbladen

De uitstraling van composietsteen alleen dan 100% recyclebaar en opgebouwd uit industrieel (natuur)steen afval waardoor het geen beslag legt op fossiele grondstoffen. Dit keukenblad kan na gebruik gewoon verpulverd worden waarna de materialen hergebruikt kunnen worden. Cosmolite heeft een lange levensduur en is kras- en hittebestendiger dan andere materialen. Bovendien is Cosmolite makkelijk in onderhoud. Inmiddels in 8 mooie design kleuren leverbaar.

Laat je inspireren door duurzame keukenbladen

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken