Trees for All

Enviroo Keukens steunt Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering en onmisbaar, daarom steunen wij met Enviroo de organisatie Trees for All. Met het planten van bomen in Nederland en het buitenland compenseren we de CO2- uitstoot en dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Bij de aankoop van een Enviroo keuken plant Tress for All bomen aan. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat de CO2-opname wordt vergroot. De wereld wordt zo een stuk groener en zonder extra kosten draag je bij aan een schonere wereld. Wij gaan voor een groene en gezonde aarde! Jij ook?

Wat is Trees for All?

Trees for All is een organisatie dat wereldwijd bomen plant voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Bovendien is er zonder bomen geen leven. Trees for All plant nieuw bos, hersteld bestaand bos en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Om zo bij te dragen aan een groene, gezonde en duurzame aarde voor iedereen.

Enviroo bos
Duurzame grijze Enviroo keuken

Wat betekent Trees for all voor duurzame keukens?

Voor het maken van onze duurzame Enviroo keukens worden vooral takken en afvalhout van bomen gebruikt als basis van de spaanplaat dat in jouw keuken komt. Deze bomen komen uit duurzaam beheerde bossen. Dit betekent dat er voor elke gekapte boom ook weer bomen terug geplant worden, zodat bossen in binnen- en buitenland in stand blijven. Door samen te werken met Trees for All draagt Enviroo Keukens bij aan een breder maatschappelijk en ecologisch welzijn, wat resulteert in duurzame keukens die niet alleen oog hebben voor stijl en functionaliteit, maar ook voor het milieu en de gemeenschap

Wat heeft Trees for All bereikt?

Meer dan 10 miljoen

Bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland

Meer dan 100

duurzame bosprojecten gerealiseerd in Nederland

Meer dan 750 duizend

CO2 gecompenseerd via gecertificeerde credits

Meer dan 24 jaar

ervaring met bosaanplant en herstel werkzaamheden

Laat je inspireren door Trees for All

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken