Return to Sender

Samenwerking met Return to Sender

Voor de decoratie van de Enviroo keukens in onze showrooms maken we gebruik van de mooie handgemaakte woonaccessoires van Return to Sender. Dit merk is opgericht in 2006 om de allerarmsten met ambitie kansen en mogelijkheden te bieden. Net als Enviroo Keukens staat de organisatie, opgericht door o.a. Katja Schuurman, voor mooie natuurlijke materialen die eerlijk en duurzaam worden geproduceerd. Wij gaan voor een groene en gezonde aarde! Jij ook?

Waarom Return to Sender?

Return to Sender geeft vrouwen uit de armste regio’s in wereld de mogelijkheid om hun producten onder het Return to Sender label te verkopen op de Westerse markt. Alle producten zijn duurzaam en handgemaakt met liefde. De vrouwen krijgen een eerlijke prijs voor hun producten zodat ze een leven voor zichzelf en hun familie kunnen opbouwen. Een eerlijk loon staat voorop, hierdoor kunnen de arme vrouwen aan de vicieuze cirkel van armoede ontsnappen.

Sfeerbeeld placemets raffia
Keukenaccessoires van Return to Sender

Het assortiment van Return to Sender

In het assortiment van Return to Sender vind je handgemaakte producten die bruikbaar zijn in de keuken. Producten die niet kunnen ontbreken in een duurzaam jasje. Maak je keuken nog duurzamer met woonaccessoires van Return to Sender. Onderzetters, dienbladen, vazen, bekers en nog veel meer, allemaal handgemaakt! Draag jij Return to Sender een warm hart toe en wil je deze (h)eerlijke producten bestellen?

Waar staat Return to Sender voor?

Duurzame keukenaccessoires

Arme vrouwen werkgelegenheid bieden

Eerlijke handel achter duurzame ontwikkeling

Internationale armoede aanpakken

Laat je inspireren door Return to Sender

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken