ATAG

Duurzame keuken van ATAG

ATAG heeft een exclusieve selectie ‘de duurzame keuken’ ontwikkeld met respect voor onze planeet én met aandacht voor jou. Of het nu gaat over het energieverbruik van jouw apparaten, de houdbaarheid van het eten of het waterverbruik van de vaatwasser. ATAG denkt mee zonder concessies te doen aan jouw culinaire prestaties. Benieuwd naar de mogelijkheden die ATAG jou te bieden heeft? Maak dan een afspraak!

ATAG staat voor pure kwaliteit

Op basis van de passie voor koken en kwaliteit is ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend kookmerk in de Benelux. Pure kwaliteit, dat is waar ATAG voor staat. Daarvoor ATAG al haar kennis en innovatiekracht in, en gebruiken ze de hoogwaardigste materialen. Altijd met het besef dat haar inspanningen ook van invloed zijn op de leefomgeving buiten de kookwereld. Daarom streeft ATAG continu naar duurzamere oplossingen.

 

Vaatwassers die dusdanig slim ingericht zijn dat ze meer vaat in één keer kunnen verwerken. Afzuigkappen die energie besparen door hun effectieve luchtzuiveringssysteem. Of de geconcentreerde vlam van onze Fusion Volcano wokbrander die de pan verhit zonder warmteverlies. Deze voorbeelden tonen haar toewijding als het gaat om een zuiniger gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen. ATAG kiest voor technieken, materialen en productiemethoden met de minste weerslag op het milieu.

Koken in ATAG keuken
ATAG keukenapparatuur

Duurzaamheidsdoelen van ATAG

ATAG streeft een aantal duurzaamheidsdoelen na. Het gaat om de volgende doelen:

  • Gezondheid en welzijn
  • Betaalbare en schone energie
  • Duurzame steden en gemeenschappen
  • Duurzame samenwerking

Een bijdrage leveren aan het milieu door maatschappelijk verantwoord ondernemen. ATAG probeert met behulp van de 3 P’s (People, Planet en Prosperity) iedere dag duurzamer te maken. Lees meer over de duurzaamheidsdoelen van ATAG.

Bekijk meer van ATAG

Laat je inspireren door duurzame keukens van ATAG

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken