Enviroo-logo-groen-wit

Schüller Küchen

Samen met Schüller op weg naar een duurzamere keuken

Bij Schüller Küchen is de toekomst duurzaam! Van de keukenfronten en het corpus tot de laden, met innovatieve producten gaat Schüller Küchen op weg naar een duurzamere toekomst. Bij alles wat Schüller Küchen doet staat de gedachte van de natuur en het ecologische evenwicht centraal. Het grootste succes tot nu toe op het gebied van duurzaamheid is de CO2-compensatie van Schüller Küchen. Dit is bevestigd door het keurmerk van “Klimaatneutraal bedrijf”. Benieuwd wat Schüller Küchen nog meer te bieden heeft op het gebied van duurzame keukens? Maak dan een afspraak.

Duurzame keuken voor een betere toekomst

Een keuken met een duurzame indeling, recyclebare fronten en een ruimtelijke opzet. In de duurzame keukens van Schüller Küchen kun je zonder bezwaren koken en genieten. Bij Schüller Küchen staat duurzaamheid centraal in elk aspect van het ontwerp tot de productie. Daarbij zijn de keukens van Schüller Küchen niet alleen stijlvol en functioneel, maar dragen bij aan een milieuvriendelijke wereld.

Schüller Küchen

Duurzame keukenfronten van Schüller Küchen

De keukenfronten van Schüller Küchen worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, circulaire economie en recyclebare materialen. Daarnaast zijn de duurzame keukenfronten beschermd met een Anti-Fingerprint technologie en onderscheiden ze zich doordat ze uitstekend bestand zijn tegen droge, vochtige en hitte. Dit zorgt voor een lange levensduur van de keukenfronten.

SChüller Küchen

Volledig duurzame keuken

Kan een keuken nog duurzamer? Schüller Küchen heeft innovatieve ideeën bedacht voor het verduurzamen van je volledige keuken. Zo maken ze bijvoorbeeld handgrepen van gerecyclede visnetten of werken ze met de OrganiQ-indelingsserie die voor 78% bestaat uit natuurlijke vezels.

SChüller Küchen

Duurzaamheidscertificaten van Schüller Küchen

Schüller Küchen ontwerpt en maakt zijn keukens op een duurzame wijze. Zo werken ze met de keurmerken:

  • Klimaatneutraal bedrijf – Alle CO2-emissies zijn geneutraliseerd
  • PEFC-label – Gebruikte houtsoorten zijn afkomstig uit bosbouwgebieden die ecologisch, economisch en sociaal duurzaam beheerd worden.
  • Goldenes M label – Voor producten die in hart en nieren zijn gecontroleerd.
  • A-Emissielabel – Producten veroorzaken geen gezondheidsproblemen.
  • GS-Keurmerk – Gecontroleerde veiligheid voor keukenmeubelen.
  • ISO 9001 en ISO 50001 – Voor kwaliteitsbeheer en energiemanagement
SChüller Küchen

Bekijk meer van Schüller Küchen

Laat je inspireren door Schüller Küchen

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Enviroo brochure aanvragen

Bekijk onder het formulier meer informatie.

Vraag ter inspiratie gemakkelijk, gratis en snel de Enviroo brochure aan en ontdek de perfecte combinatie tussen duurzaamheid, stijl en kwaliteit voor iedere keuken. Lees hier meer over de Enviroo brochure.

Inspiratiebrochure

Vraag ter inspiratie gemakkelijk, gratis en snel de Enviroo brochure aan en ontdek de perfecte combinatie tussen duurzaamheid, stijl en kwaliteit voor iedere keuken. Lees hier meer over de Enviroo brochure.