Kranen

Duurzame kranen

Milieubewustzijn wordt steeds belangrijker, en dat geldt ook voor de keuken. Enviroo Keukens streeft ernaar om iedere keuken zo duurzaam mogelijk te integreren. Bij ieder detail van de keuken hoort duurzaamheid. Zo houdt Enviroo Keukens zich bezig met de ontwikkeling van duurzame kranen en werkt het samen met leveranciers om ieder detail zo duurzaam mogelijk te demonstreren. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Enviroo keukens u te bieden heeft? Maak dan een afspraak!

Energie- en waterbesparende kranen

Op het gebied van waterverbruik zijn er door de toepassing van innovatieve kranen mooie besparingen te boeken. Zo zijn er waterbesparende kranen met een maximale doorstroom van 8 liter per minuut. Bij een normale kraan is dit tot wel 50% meer! Voor extra besparing zijn er ook kranen met EcoStart. Dat wil zeggen dat er alleen koud water uit de kraan komt als de hendel in de middenstand staat. Daardoor wordt maar liefst 30% op het warmwaterverbruik bespaard!

Enviroo-Keukens-Waterbesparende-Keukens
Fenix gouden kraan

Een groenere keukenervaring

Enviroo Keukens zet zich in voor het bieden van duurzame oplossingen in de keuken. Bij een duurzame keuken vormt de kraan een belangrijk onderdeel. Met elegante designs, gebruik van milieuvriendelijke materialen en de focus op waterbesparing bieden de kranen van onze leveranciers een hoogwaardige keukenervaring. Kies voor de kranen van Enviroo Keukens en maak van je keuken een plek waar stijl en duurzaamheid samenkomen.

Duurzaam design voor duurzaam gebruik

Het ontwerp van duurzame kranen gaat niet ten koste van de kraan. Zo hoort bij een duurzame kraan niet alleen een mooi design, maar het moet ook functioneel en duurzaam zijn. Een ander aspect waar wij van Enviroo Keukens veel waarde aan hechten is de levensduur van de kraan. Een duurzame kraan zorgt voor een langere levensduur, waardoor je minder snel hoeft een vervangend product moet gebruiken.

Selsiuz kokend waterkraan staal
Selsiuz kokend waterkraan

Selsiuz Kokend waterkraan

Maak kennis met de Selsiuz kokend waterkraan. Bij een kokend waterkraan heb je bij Enviroo Keukens ook duurzame opties. Zo heb je de mogelijkheid uit 3-in-1, 4-in-1 en 5-in-1 kokend waterkranen. Binnen 3-in-1 heb je de mogelijkheid tot koud, warm en kokend water, 4-in-1 voegt daar bruisend water aan toe en 5-in-1 voegt daar ook nog gefilterd water aan toe. Deze kranen zijn in allerlei soorten, designs en kleuren beschikbaar. Zo bespaar je met een kokend waterkraan bijvoorbeeld de tijd en energie die het normale water nodig heeft om op te warmen op de inductiekookplaat en heb jij je gerecht sneller op tafel staan.

Laat je inspireren door duurzame kranen

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken