Duurzame keukens

Duurzame Enviroo keukens

Een duurzame Enviroo keuken is zorgvuldig samengesteld uit gecertificeerde duurzame materialen en voorzien van besparende apparatuur. Daarnaast stimileert Enviroo keukens haar leveranciers continu om mooiere en betere producten te ontwikkelen en schoner te produceren. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Enviroo keukens u te bieden heeft? Maak dan een afspraak!

Het basismateriaal van een duurzame keuken

Het basismateriaal van een keuken bestaat uit houtvezel plaatmateriaal. Bij een Enviroo keuken is het gebruikte plaatmateriaal altijd voorzien van een PEFC-keurmerk. Dit garandeert dat er geen oerbossen gekapt worden of er ontbossing plaatsvindt wegens houtkap.

Duurzame Enviroo keuken in showroom
Duurzame groene keuken

Het plaatmateriaal van een duurzame keuken

Het hout komt uit gebieden waar uitsluitend aan verantwoord bosbeheer wordt gedaan. Ook voldoet het plaatmateriaal aan de CARB2-normen zoals ze zijn opgesteld door de California Air Resources Board (CARB). De strenge CARB2-norm is ingesteld om het vrijkomen van het giftige Formaldehyde in het binnenhuisklimaat tot het absolute minimum te beperken. Bij een Enviroo keuken bent u verzekerd dat het plaatmateriaal voldoet aan deze strenge norm.

Daarnaast hebben veel van onze producerende partners aanvullende milieucertificaten, zoals CO₂-neutraal, Blauer Engel, EMAS, ISO14001, ISO5001.

Het samenstellen van een duurzame keuken

Een duurzame keuken is niet alleen goed voor het milieu, het maakt jouw huis klaar voor de toekomst. Bij het samenstellen van een duurzame keuken komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan het keukenapparatuur, werkbladen, kranen en eventuele keukenaccessoires. Duurzame keukens zijn milieuvriendelijk, maar zeker niet onbetaalbaar. Enviroo Keukens zorgt bij het samenstellen van een duurzame keuken voor een eerlijke prijs. Bij het samenstellen van een duurzame keuken is het belangrijk om goed geïnspireerd te raken. Vraag gratis onze keuken brochure aan om je te laten inspireren wat duurzame keukens van Enviroo je te bieden hebben.

Duurzame witte keuken

Plaatmateriaal bestaat uit:

Gerecycled hout

Zaagafval

Uitdunningshout

Groene Enviroo keuken

Duurzame Enviroo keukens

Een duurzame keuken is vriendelijk voor het milieu én voor jou! Bij een duurzame keuken kopen, kijk je naar duurzame productie van werkbladen, kranen en water- en energiezuinige apparatuur.

Een duurzame keuken van Enviroo Keukens moet voldoen aan een aantal eisen:

  • Verspilt weinig tot geen elektriciteit, gas en licht
  • Materialen komen uit duurzame gebieden en worden op een duurzame wijze gewonnen
  • Dat een keuken duurzaam is, betekent ook dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

In combinatie met het eerlijk winnen van materialen en de nieuwste technologieën is jouw keuken zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Enviroo brengt iedere keuken-showroom onderscheidend vermogen in duurzaamheid. In elke showroom hoort een duurzame keuken en Enviroo helpt hierbij. Daarmee creëren we een groene beleving in iedere showroom en maken we duurzaamheid zichtbaar.

Voorbeelden van duurzame keukenmaterialen zijn onze 100% recyclebare Greengridz werkbladen, A++ ledverlichting en waterbesparende kranen. Alles om uw keuken zo duurzaam mogelijk te presenteren.

Laat je inspireren door duurzame keukens

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken