De Grote Tuinverbouwing

In De Grote Tuinverbouwing bij SBS6

De Grote Tuinverbouwing staat bekend als hét bekende programma bij SBS6 met de focus op inspiratie op het gebied van groen, wonen/interieur en BBQ. Op dit moment is De Grote Tuinverbouwing het groenste televisieprogramma op de Nederlandse televisie. Gedurende anderhalf uur biedt het programma een uitgebreide kijk op tuintransformaties, interieurontwerpen en de nieuwste ontwikkelingen in de tuin. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of gewoon houdt van een groene leefomgeving, De Grote Tuinverbouwing is het programma op zaterdag om 17:00 of kijk op zondag de herhaling. Ben je op zoek naar een samenwerking met Enviroo Keukens? Vul dan het contactformulier in!

Het programma

De informatie die tuinexpert Ivo Putman geeft, deelt hij op een inspirerende en laagdrempelige manier. Tuinieren is niet moeilijk en vooral erg leuk! Op deze manier zet hij Nederland aan om te gaan tuinieren of om met (kamer-)planten aan de slag te gaan. Bij de styling komt Djamilla Pijpker om de hoek kijken om een fantastisch eindresultaat te verzorgen. Rob Verlinden is ook weer van de partij. Na 30 jaar tuinprogramma’s is hij zeker geen onbekende. In dit seizoen gaat hij aan de slag met zijn energiezuinige woning.

De Grote Tuinverbouwing
Bomen voor keukens Enviroo

Afleveringen

Binnen De Grote Tuinverbouwing worden een aantal items gedraaid. De afleveringen bestaan uit:

  • Tuin make-over met Ivo Puntman
  • Interieur met Djamilla Pijpker
  • Kleur in je leven met Ivo Puntman
  • Robs Droomtuin met Rob Verlinden

 

Enviroo keukens komt in meerdere afleveringen samen met Your Kitchen voorbij in het duurzame project van Rob Verlinden. 

Team De Grote Tuinverbouwing

Ivo Putman

Een echte tuinliefhebber, een onvermoeibare kracht! Ivo Putman is met meer dan 15 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen voor De Tuinruimers (SBS6) en Robs Grote Tuinverbouwing (SBS6) het gezicht van De Grote Tuinverbouwing. Als bedreven hovenier zoekt hij altijd naar unieke thema's en boeiende plantenverhalen. Zijn vrolijke karakter en gevoel voor humor maken van elke aflevering een tuinfeest.

Team De Grote Tuinverbouwing

Djamilla Pijpker

De nieuwste aanwinst voor het team van De Grote Tuinverbouwing. Echter is ze geen onbekende in haar vakgebied en kunt dus alle trends en ontwikkelingen. Met alle benodigde papier op zak weet Djamilla Pijpker van elke ruimte een feestje te maken. Djamilla Pijpker ondersteund bij het stylen en creëren van een groene sfeer in ieder huishouden. Met deze nieuwe en frisse wind brengt ze vernieuwing en energie in het team.

Rob Verlinden

Deze tuingoeroe verdient zonder twijfel alle lof over De Grote Tuinverbouwing. Rob Verlinden was ooit de visionair en opricht van Eigen Huis en Tuin (RTL4). Na meer dan 30 jaar ervaring in tuinprogramma's, is het nu tijd voor hem om een stap terug te doen. Hoewel hij minder op de voorgrond treedt, blijft hij achter de schermen werken aan De Grote Tuinverbouwing. De kerst op de taart, zowel voor hem als voor ons!

Laat je inspireren door De Grote Tuinverbouwing

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken