Keukenmerken

Duurzame Enviroo keukenmerken

Enviroo Keukens onderscheidt zich door de duurzame kenmerken, zoals het gebruik van milieuvriendelijke materialen en energie-efficiënte apparatuur. Deze kenmerken worden weerspiegeld in de keuze voor gerenommeerde keukenmerken. Keukenmerken die zich inzetten voor milieuvriendelijke oplossingen. De samenwerking met vooruitstrevende merken zoals AEG, Miele, Bosch, ATAG, Nolte Keukens en Pelgrim onderstreept de visie van Enviroo Keukens. Deze keukenmerken dragen namelijk bij aan het leveren van hoogwaardige keukens met een minimale ecologische impact.

Duurzame keukenapparatuur

Verantwoord koken is meer dan alleen koken op ‘groene’ stroom. Voer dit thema door in je hele keuken met onder andere duurzame apparaten en een waterbesparende kraan.

 

Enviroo werkt uitsluitend met gerenommeerde apparatenmerken die investeren in duurzame productie, het terugdringen van verspillingen en hergebruik van materialen. Daarnaast lopen deze merken voorop in innovaties op het gebied van energiebesparing in hun producten. Enviroo heeft samen met deze A-merken een duurzaam en energiebesparend programma aan apparatuur samengesteld voor elk budget zodat jij maximaal kunt besparen in jouw keuken.

Laat je inspireren door onze duurzame keukenmerken

Onze duurzame keukenmerken

Ontdek de schoonheid van duurzame keukens met keukenmerken die zich blijven ontwikkelen met duurzaamheid. Onze keukenmerken vertegenwoordigen dus niet alleen hoogwaardige keukenapparatuur, maar hoogwaardige keukenapparatuur waar duurzaamheid vooraan staat. Enviroo Keukens zet hiermee een belangrijke stap naar een meer duurzame en verantwoorde toekomst.

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken