Samenwerkingen

De Grote Tuinverbouwing

Trees For All

De Grote Tuinverbouwing

Duurzame samenwerkingen

Enviroo Keukens, toonaangevend op het gebied van duurzame keukens, is actief bezig met het ondernemen van strategische samenwerkingen. Door samenwerkingen aan te gaan met duurzame keukenmerken bieden we de mogelijkheid om een duurzame keuken te produceren, maar wie brengt duurzaamheid van Enviroo Keukens nog meer aan bod?

 

Enviroo Keukens streeft naar duurzaamheid door strategische samenwerkingen aan te gaan met partner zoals De Grote Tuinverbouwing, Return 2 Sender, Trees4All, Arielle Danique en Fairtrade. Hierdoor zorgen we niet alleen voor dat elke keuken duurzaam geproduceerd is, maar bevorderen we ook het bewustzijn over de voordelen die een duurzame keuken met zich meebrengt.

Laat je inspireren door onze duurzame samenwerkingen

Ecologische verantwoordelijkheid

Enviroo Keukens draagt met trots een aanzienlijke ecologische verantwoordelijkheid. Dit met de missie om duurzaamheid te bevorderen in de keukenbranche. De ecologische verantwoordelijkheid van Enviroo Keukens gaat verder dan de productie van keukens; het wordt weerspiegeld in onze samenwerkingen met organisaties zoals Trees4All en Fairtrade. Door duurzame samenwerkingen met deze initiatieven aan te gaan draagt Enviroo Keukens bij aan het herstellen van bossen.

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken