Pelgrim duurzame kookplaat

Duurzame kookplaat

De inductiekookplaten met het Slimme Keuze label hebben A+ kookzones. Deze werken effectiever en efficiënter. Bij het koken verliezen ze minder warmte dan reguliere kookzones doen. Doordat ze sneller werken zijn ze energiezuiniger: met een Slimme Keuze inductiekookplaat bespaar je tot 35% energie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen duurzame inductiekookplaten? Maak dan een afspraak.

A+ Inductietechniek van Pelgrim

Een inductie fornuis verwarmt alleen de pan. Er is dus geen warmteverlies. A+ inductietechniek is de meest effectieve techniek. Bij Pelgrim is deze techniek nog eens tot 13% effectiever dan bij reguliere inductiekookplaten. Dit komt doordat A+ techniek zorgt voor:

Stabiliteit je houdt de gerechten gedurende de kooktijd op constante temperatuur. Ook als je tussendoor ingrediënten toevoegt.
Snelheid de A+ zones zijn effectiever. Het koken van 2 liter water gaat 3 minuten sneller dan op andere reguliere kookplaten.
Energiebesparing A+ inductiekookplaten zijn een Slimme Keuze. Je bespaart tot wel 35% energie.
Extra boostvermogen de A+ techniek brengt de pan supersnel op de gewenste temperatuur. In vergelijking met reguliere modellen kan deze booststand twee keer zo lang worden gebruikt.
Snellere koeling van de inductiespoelen Na gebruik moet de motor van de kookplaat afkoelen. Bij A+ inductie gaat dit snel dankzij een krachtige en stillere ventilator.

Pelgrim inductiekookplaat
Pelgrim IKR3082F inductiekookplaat

Onze slimme keuze: Pelgrim IKR3082F

Wat deze kookplaat uniek maakt, is dat het een inductiekookplaat is met geïntegreerde afzuiging. Longlife recirculatiefilters die maar liefst 3 jaar meegaan worden meegeleverd en het vetfilter kan gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Door de AutoAir functie wordt de afzuiging automatisch aangepast aan de kookstand waardoor deze nooit te hoog staat. Een hogere stand betekent immers meer energieverbruik. Met 4 flexzones met boostfunctie en een warmhoudstand is het bovendien een super flexibele kookplaat waarop koken heel makkelijk wordt. Meer informatie over de Pelgrim IKR3082F vind je op de website van Pelgrim.

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Bekijk andere duurzame blogs

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken