Miele

Duurzame keukenapparatuur van Miele

Miele-apparaten worden van generatie op generatie doorgegeven. Deze apparaten gaan immers standaard jarenlang mee. Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Miele je te bieden heeft? Maak dan een afspraak!

Digitale duurzaamheidsbrochure

Door de lange levensduur van onze apparaten kan Miele het beroep op natuurlijke hulpbronnen beperken en het milieu zo veel mogelijk besparen. De keukenapparatuur van Miele staan garant voor duurzaamheid. Benieuwd naar wat Miele nog meer doet aan duurzaamheid? Download dan het duurzaamheidsfolder en laat je inspireren door alles wat Miele onderneemt op duurzaamheid.

Miele energiezuinige oven
Miele duurzame inductiekookplaat

Ecologische verordeningen

Als industriële onderneming draagt Miele een grote verantwoordelijkheid op het gebied van belasting en bescherming van het milieu. Daarom heeft Miele als eerste in de branche alle fabrieken volgens de ecologische verordeningen het milieumanagementsysteem volgens DIN-ISO 14001 laten certificeren. Warmte die bij de productie vrijkomt, gebruiken ze voor warmteterugwinningssystemen. Ze recyclen afvalstoffen, beperken de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum en gaan zuinig om met hulp- en grondstoffen. Door de lange levensduur van haar apparaten kan Miele een beroep op natuurlijke hulpbronnen beperken en het milieu zoveel mogelijk sparen.

Duurzaamheidsdoelen van Miele

Miele streeft een aantal duurzaamheidsdoelen na. Het gaat om de volgende doelen:

  • Duurzaamheid realiseren op alle niveaus
  • Apparaten produceren die geen sporen achterlaten
  • Om afval tegen te gaan, geeft Miele gebruikte apparaten een nieuw leven

Duurzaamheid motiveert Miele om steeds betere, intelligentere keukenapparatuur te ontwikkelen. De huishoudens en bedrijven die de apparaten van Miele gebruiken worden daardoor direct duurzamer, van generatie op generatie.

Bekijk meer van Miele

Laat je inspireren door duurzame keukenapparatuur van Miele

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken