Wie zijn wij

Wat is Enviroo Keukens?

Duurzaamheid is niet meer een trend, maar een begrip. Maak kennis met het duurzame keukenconcept: Enviroo Keukens. Enviroo Keukens brengt duurzaamheid tot leven in jouw huis en keuken. Duurzaamheid is er namelijk voor iedereen! Enviroo Keukens is het duurzaamheidslabel, waarbij de synergie tussen consument, leveranciers en ondernemers op het gebied van besparing en duurzaamheid wordt gezocht.

Enviroo Keukens is er voor iedereen die op zoek is naar duurzaamheid binnen jouw huis. Enviroo Keukens helpt je bij het realiseren van een duurzame droomkeuken die naadloos aansluit bij jouw huis.

Voor de consument

Met Enviroo Keukens laten we de consument zien met welke producten we zorg kunnen dragen voor een betere wereld en daarnaast ook nog eens geld kunnen besparen! Laat je inspireren met de keukeninspiratie van Enviroo Keukens en laat duurzaamheid terugkomen in jouw droomkeuken. Daarnaast kun je bij onze aangesloten dealers terecht om jouw duurzame droomkeuken tot realiteit te maken.

Duurzame groene keuken van Enviroo
Bomen voor keukens Enviroo

Voor de ondernemer

Met Enviroo Keukens brengt de ondernemer nóg meer onderscheidend vermogen in de showroom. Enviroo Keukens creëert een groene beleving in de showroom en maakt duurzaamheid zichtbaar in de showroom. Daarnaast is de nauwe samenwerking met duurzame keukenleveranciers van belang bij het realiseren van een duurzame keuken. De ondernemer heeft in samenwerking met Enviroo Keukens een grote selectie aan duurzame keukenmerken om iedere keuken te ondersteunen bij duurzaamheid.

Voor de leveranciers

Bij Enviroo Keukens werken we met leveranciers van het hoogste segment op het gebied van duurzaamheid. Onze leveranciers voldoen aan de belangrijkste duurzaamheidsvoorwaarden en hebben daarvoor ook certificaten behaald. Als toonaangevend duurzaamheidsconcept, bieden wij een unieke gelegenheid voor leveranciers om deel uit te maken van een groeiend netwerk van consumenten en dealers. 

Duurzame keuken

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken