Keukenapparatuur

Duurzame keukenapparatuur

Enviroo Keukens staat bekend om duurzame keukens. In een duurzame keuken hoort natuurlijk duurzaam keukenapparatuur. Duurzaam keukenapparatuur waar kwaliteit en milieubewustzijn centraal staan. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Enviroo keukens u te bieden heeft? Maak dan een afspraak!

Geavanceerde duurzame technologieën

Ons duurzame keukenapparatuur is voorzien van geavanceerde technologieën. Technologieën die niet alleen efficiëntie en prestaties garanderen, maar ook gericht zijn op het minimaliseren van de ecologische impact. Denk hierbij aan energiezuinige programma’s, warmteterugwinsystemen en sensoren in de apparatuur om energieconsumptie te verminderen. Ontdek onze duurzame keukenapparatuur en ervaar de balans tussen moderne keukenapparatuur en duurzaamheid.

Werking vaatwasser van AEG
Miele oven

Duurzaam en stijlvol

Onze keukenapparatuur is zorgvuldig gekozen met de focus op milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie. Wij streven ernaar om de ecologische voetafdruk te verminderen door gebruik te maken van keukenapparatuur met een lage milieubelasting. Enviroo Keukens gelooft in het aanbieden van producten die niet alleen voldoen aan de hoogste milieu standaarden, maar ook aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Ontdek de combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid in keukenapparatuur van één van onze keukenmerken.

Energielabeling keukenapparatuur

Op de meeste keukenapparatuur met een stekker zit een energielabel. Hierop is direct af te lezen hoe energiezuinig de apparatuur is. Het wordt nog weleens onderschat wat in energieverbruik bespaard kan worden door aanschaf van nieuwe keukenapparatuur. Het energielabel is ontwikkeld om jou inzicht te geven in het verbruik van energie van het apparaat. Daarnaast kan dit label gebruikt worden voor een transparant vergelijken met andere apparaten. Meer weten over de energielabeling van keukenapparatuur? Bekijk dan onze blog over de energielabeling.

De energie labels lopen op van klasse G naar A. Waarbij A staat voor de zuinigste categorie. Deze energie labels zijn in 2021 herzien en de producten vaatwassers, koelkasten en vriezers zijn opnieuw ingeschaald. Ontdek de duurzame- en besparende apparatuur van: AEGATAGBoschMiele en Pelgrim.

Energielabeling keukenapparatuur

Laat je inspireren door duurzame keukenapparatuur

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken