Keukens

Duurzame Enviroo Keukens

Bij Enviroo streven we naar de balans tussen stijlvolle designs en milieubewuste keukens. Wij van Enviroo geloven in de kracht van duurzaamheid en streven ernaar om iedere keuken zo duurzaam mogelijk te creëren. Alleen zo hebben we een positieve impact op ons milieu!

Jouw Enviroo droomkeuken

Onze duurzame keukens worden vervaardigd van zorgvuldig geselecteerde materialen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van ecologische verantwoordelijkheid. Enviroo staat voor het gebruik van gerecyclede en hernieuwbare materialen om de ecologische voetafdruk van onze keukens te minimaliseren.

Laat je inspireren door duurzame keukens

Duurzame Enviroo Keukens

Je kunt een keuken op veel manieren duurzaam maken door te letten op verschillende aspecten. Zo kun je de keuken duurzaam maken door te letten op keukenapparatuur, werkbladen, kranen en keukenaccessoires. Enviroo biedt keukens aan die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en waarden. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne, strakke of klassieke uitstraling.

Stijlvol duurzaam

Enviroo is dé plek waar duurzaamheid en design samenkomen voor een unieke keukenervaring. Een keuken die er niet alleen heel goed uit ziet, maar ook de gezondheid van onze planeet bevordert. Ontdek de schoonheid van duurzame keukens.

Enviroo staat voor

Duurzaam

PEFC

Cradle2cradle

Waterbesparing

Energiebesparing

Duurzaam

PEFC

Cradle2cradle

Waterbesparing

Energiebesparing

Duurzaam

PEFC

Cradle2cradle

Waterbesparing

Energiebesparing

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken