Keukenaccessoires

Duurzame keukenaccessoires

Enviroo Keukens biedt een uitgebreide collectie duurzame keukenaccessoires aan. Duurzame keukenaccessoires die niet alleen van goede kwaliteit en design zijn, maar ook zijn ontworpen met het oog voor milieuvriendelijkheid. Keukenaccessoires maken je keuken af en vormen een essentiële toevoeging aan een duurzame keuken. Van gerecyclede materialen tot slimme ontwerpen die een lange levensduur hebben, onze keukenaccessoires integreren duurzaamheid in elk aspect van de duurzame keuken. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Enviroo keukens u te bieden heeft? Maak dan een afspraak!

Duurzaamheid in alle keukenaccessoires

Enviroo Keukens onderscheidt zich door de aandacht voor duurzaamheid in elk detail van de keuken. Of het nu gaat om snijplanken, keukengerei of opbergruimtes, elk keukenaccessoire is doordacht met een milieuvriendelijk ontwerp en productieproces. Daarbij zetten we stappen om iedere keuken zo duurzaam mogelijk op de kaart te zetten.

Duurzame keuken van hout
Duurzame ATAG keuken

Gerecyclede materialen

Een opvallend kenmerk van duurzame keukenaccessoires is het gebruik van gerecyclede materialen. Van snijplanken gemaakt van gerecycled hout tot keukengerei vervaardigt uit hergebruikt staal. Onze keukenaccessoires brengen niet alleen stijl naar de keuken, maar helpen bij om iedere keuken van duurzaamheid te voorzien.

Return 2 Sender

Voor de decoratie van de Enviroo keukens in onze showrooms maken we gebruik van de mooie handgemaakte woonaccessoires van Return to Sender. Dit merk is opgericht in 2006 om de allerarmsten met ambitie kansen en mogelijkheden te bieden. Net als Enviroo staat de organisatie, opgericht door o.a. Katja Schuurman, voor mooie natuurlijke materialen die eerlijk en duurzaam worden geproduceerd.

Keukenaccessoires van Return to Sender

Laat je inspireren door duurzame keukenaccessoires

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken