AEG

Duurzame keukenapparatuur van AEG

Als het om duurzaamheid gaat, staat AEG vooraan. AEG gelooft in verantwoorde innovaties die niet alleen opvallen, maar ook helpen aan een betere toekomst. Bij AEG willen ze je helpen om duurzamere gewoonte te creëren in de keuken dankzij de nieuwste technologieën. Daarom ontwikkelen ze wereldwijd efficiënte keukenapparatuur met prestaties waarmee je energie kan besparen. Benieuwd naar de mogelijkheden die AEG je te bieden heeft? Vraag dan een adviesgesprek aan!

Vooraanstaand in sustainability

AEG (onderdeel Electrolux) is één van de vooraanstaande merken op het gebied van sustainability. In 2019 heeft het bedrijf het Better Living-programma gepresenteerd met gedurfde doelen op het gebied van smaak, zorg en welzijn en werd de Global Compact-activiteiten van de Verenigde Naties ondertekend om uiterlijk 2050 een klimaat-neutrale waardeketen te hebben.

 

In 2019 heeft het merk een reductie van 75% CO2-uitstoot gerealiseerd t.o.v. 2005. Verder zijn de meest energie- en water-efficiënte producten in 2019 al goed voor 23% van de totale verkochte eenheden. Dat AEG op het goede pad is, blijkt uit de erkenning die het van diverse instanties krijgt.

Duurzame keukenapparatuur AEG
AEG Sensepro

Duurzaamheidsdoelen van AEG

AEG streeft een aantal duurzaamheidsdoelen na. Het gaat om de volgende doelen:


• Voortouw nemen in oplossingen die efficiënt omgaan met energie en grondstoffen
• Bieden van circulaire oplossingen en bedrijfsmodellen
• Elimineren van schadelijke materialen
• Klimaatneutraal zijn en inzetten op een schone en middelen-efficiënte productie
• Ethisch handelen
• Inzetten op een duurzame leveranciersketen

 

Een bijdrage leveren aan het reduceren van de CO2-voetafdruk met 50% en het vergoten van de efficiënte in materialen staat bij AEG voorop.

Bekijk meer van AEG

AEG Koelkast

AEG Koelen & vriezen

Energiebesparing binnen het koelen & vriezen is erg belangrijk, ook voor de portemonnee. Ontdek hoe AEG duurzaamheid met de juiste prijs combineert.

Lees verder

Laat je inspireren door duurzame apparatuur van AEG

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken