Pelgrim duurzame vaatwasser

Duurzame vaatwasser

Vaatwassers brengen veel gemak, maar verbruiken relatief veel water en staan veelal dagelijks aan. Vaatwassers worden steeds zuiniger en verbruiken minder water en energie. Kijk wel heel goed naar het energielabel want er zijn vaatwassers te koop met Energielabel A t/m E. Een label E gebruikt ca. 73 % meer stroom dan een label A dus tel uit je winst! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Pelgrim? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.

Pelgrim GVW380L duurzame vaatwasser

Onze slimme keuze: Pelgrim GVW380L

Deze zuinige vaatwasser is echt een Slimme Keuze! Met een energielabel A hoort deze vaatwasser tot de meeste zuinige vaatwassers. Dankzij het automatische programma met slimme sensor bepaalt de vaatwasser zelf hoe lang het wasprogramma moet duren om alles perfect schoon te krijgen. Zo zal een minder vuile vaat sneller schoon zijn en dat bespaart tijd en energie. Bekijk hieronder je besparing t.o.v een vaatwassers met het laagste energielabel F. Meer informatie over de Pelgrim GVW380L vind je op de website van Pelgrim.

Tabel Pelgrim GVW380L vaatwasser

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Bekijk andere duurzame blogs

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken