Pelgrim duurzame ovens

Duurzame en energiezuinige ovens

 Slimme Keuze energiezuinige ovens met een A+ of A++ energielabel zijn het zuinigste in hun soort. Deze ovens zijn allemaal voorzien van een ECO-programma waardoor je nog meer energie bespaart. Maak optimaal gebruik van restwarmte door bijvoorbeeld de oven eerder uit te zetten. Door te kiezen voor bijvoorbeeld een 3-in-1 oven heb je maar 1 apparaat in jouw keuken. Dat scheelt niet alleen ruimte in jouw keuken en portemonnee, maar ook CO2-uitstoot. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen duurzame ovens? Maak dan een afspraak.

Pelgrim duurzame oven OM540ZWA

Onze slimme keuze: Pelgrim OM540ZWA

Deze oven met magnetronfunctie is voorzien van invertertechniek waardoor er een gelijkmatige opwarming ontstaat waardoor je tot wel 30% sneller voorverwarmt. Dat scheelt tijd en energie. Alle ovens uit de Slimme Keuze lijn hebben een ECO-programma dat gebruik maakt van optimale warmteverspreiding en benutting van restwarmte. Indien je tijdens een ovenprogramma ook de magnetron activeert, kan je de kooktijd tot wel 50% verkorten. Ook dat scheelt weer tijd en energie. Meer informatie over de Pelgrim OM540ZWA vind je op de website van Pelgrim.

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Bekijk andere duurzame blogs

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken