Cosmolite keukenbladen

Cosmolite®: Van 100% gerecyclede mineralen!

Kan industrieel afval ook mooi zijn? Wij zeggen volmondig ja! Cosmolite® bestaat voor 100% uit mineralen en industrieel afval met hars. Van dit basismateriaal worden één voor één platen geperst waardoor er ook mooie, lang geaderde patronen ontstaan. Deze platen worden door Dekker bewerkt tot keukenblad. Dit keukenblad wordt na gebruik weer verpulverd waarna de materialen hergebruikt worden! Nieuwsgierig geworden naar de Cosmolite keukenbladen van Dekker Zevenhuizen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.

Basismateriaal van 100% mineralen

Cosmolite is basismateriaal van 100% gerecyclede mineralen uit industrieel afval en hars. Dit komt voort uit hergebruik van (natuur)steenafval. De Cosmolite keukenbladen zijn tot 100% recyclebaar aan het einde van de levensduur. In het blad zitten aders verwerkt die heel lang zichtbaar kunnen zijn. Daarbij zijn de platen 100% recyclebaar en lever je niet in op kwaliteit.

Cosmolite keukenblad met selsiuz kraan

Eigenschappen Cosmolite keukenblad

De Cosmolite keukenbladen van Dekker Zevenhuizen hebben een lange levensduur. Daarbij zijn de keukenbladen kras- en hittebestendiger dan andere materialen en eenvoudig in onderhoud.

Onderhoud Cosmolite keukenblad

Cosmolite is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal voor in de keuken. Om het keukenblad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met de onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het keukenblad:

  • Neem het keukenblad dagelijks af met een doekje en maak het droog met een schone theedoek.
  • Verwijder hardnekkige vlekken met een melaminespons en een sopje.
  • Speciale vlekken verwijderen? De Evora Care Kit is een onderhoudsset waarmee vuil en gebruikssporen verwijderd kunnen worden. Bestel de Evora Care kit hier!

Zo blijft jouw keukenblad altijd brandschoon! Bekijk voor meer informatie over het duurzame Cosmolite keukenblad hier!

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Bekijk andere duurzame blogs

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken