AEG Koelen & vriezen

Besparen met AEG koelkasten

Kijk bij het kiezen van een nieuwe koelkast of vriezer niet alleen naar de aanschafsprijs maar zeker ook naar het energielabel! Als je de energiebesparing over de gehele levensduur namelijk doorrekend blijkt die “goedkopere” koelkast met een lager energielabel namelijk uiteindelijk een duurdere keuze te zijn. Kies daarom verstandig en neem bijvoorbeeld de zuinige SKE812D1AC koelkast van 122,5 cm hoog en energieklasse D. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor duurzame koelkasten? Maak dan een afspraak.

YourEko certificaat

De onafhankelijk organisatie YourEko test en vergelijkt elektrische apparaten op het gebied van energiebesparing en heeft de zuinige AEG koeler SKE812D1AC  benoemd tot het beste model (nl) koelkast zonder vriesvak. In de afbeelding het waarderings- en de besparingscertificaat van YourEko

Zelfsluitende deuren

AEG heeft koelkasten ontwikkeld die zelf hun deuren sluiten Dus mocht je per ongeluk de deur open laten staan, zal deze uit zichzelf sluiten. Dit is natuurlijk slim bedacht van AEG om energieverspilling en het bederf van voeding tegen te gaan.

Koelkast opening AEG

Twintech no frost

Door de ideale vochtigheid in een koelkast met TwinTech® No Frost drogen je ingrediënten niet uit. Voedsel blijft 60% sappiger en het blijft dus langer goed. Zo behoudt je vitamines en sappigheid en beperk je voedselverspilling!

Appels van AEG

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Bekijk andere duurzame blogs

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken