Bosch

Bosch

Verantwoordelijkheid met één druk op de knop, zo simpel werkt het met de huishoudelijke apparaten van Bosch.

Bij de vervaardiging van ieder afzonderlijk apparaat gaat Bosch uiterst zorgvuldig om met de grondstoffen. Want Bosch produceert in alle opzichten duurzaam. Dat begint al vóór de fabricage en eindigt pas wanneer het verpakkingsmateriaal is gerecycled.

Green Technology inside: Een symbool voor duurzaamheid. Zo’n 40% van de patenten die Bosch aanvraagt, heeft te maken met milieubescherming en een zorgvuldig gebruik van grondstoffen. De huishoudelijke Bosch apparaten behoren tot de zuinigste en meest efficiënte in de wereld. Goed voor het milieu én goed voor jouw portemonnee.

Enviroo-Keukens-Besparen

Stoomoven

Koken met stoom is makkelijk, gezond en lekker. Daarnaast blijven de kleur, smaak en vitamines goed bewaard. Bosch loopt al jaren voorop in de ontwikkeling van de stoomtechniek waardoor de stoombakovens van Bosch tot de absolute top behoren. Interessant? Geef je dan op voor een kookworkshop waarbij je zelf met een Bosch stoomoven aan de slag gaat.

Inductie

De overtreffende trap van geavanceerd koken? Inductie. Het is niet alleen energiezuinig en veilig, maar ook comfortabel en snel. Zo ontstaat de warmte alleen in de bodem van de pan en past de kookzone zich aan de grootte van de pan aan. Dat is veilig, maar betekent ook geen overbodig energieverbruik.

Koelkast

Ontdek de Vitafresh koelkasten van Bosch. Bosch Vitafresh houdt jouw eten tot wel 3 keer langer vers!

Vaatwasser

De PerfectDry vaatwassers met Zeolith én 3D air flow zorgen voor de perfecte droge en energiebesparende wasbeurt voor al jouw vaat! Effectiviteit door een gelijkmatige verdeling van de warmte en een perfecte droging – zelfs bij plastic – door toevoeging van Zeolith.

Enviroo-Keukens-Bosch_AccentLine

De kwaliteit van Bosch

Dat veelzijdig en opvallend design perfect samen kan gaan met duurzaamheid en de allerhoogste kwaliteit bewijzen de keukenapparaten van Bosch. Het voortdurende streven naar de best mogelijke kwaliteit is niet onopgemerkt gebleven. Aan de producten van Bosch worden sinds jaar en dag uiteenlopende prijzen toegekend door jury’s van testinstituten van over de hele wereld. Nieuwsgierig? In inspiratiehuis 20|20, aan de A4 bij Hoofddorp, kan je de kwaliteit zelf aan een test onderwerpen. Ontdek op 4.000m2 alle innovaties van Bosch op het gebied van koken.

Het inspiratiehuis 20|20

Het inspiratiehuis 20|20 is ontworpen door architectenbureau William McDonough + Partners. William McDonough is samen met Michael Braungart grondlegger van de cradle to cradle filosofie en coauteur van de bestseller Cradle to cradle, afval = voedsel. Cradle to cradle geeft de gedachte weer dat alle gebruikte materialen hergebruikt kunnen worden of teruggegeven aan de natuur. Het streeft ernaar gesloten technische of biologische systemen te creëren voor materialen, energie, water en afval. Dit geldt zowel voor de bouw als voor het gebruik van het gebouw. De keuze voor een cradle to cradle gebouw past perfect bij het duurzame karakter van BSH Huishoudapparaten BV, dat al in 2008 in Duitsland de ‘Sustainability Award’ won, een onderscheiding voor de meest duurzame onderneming. Het inspiratiehuis 20|20, waar Bosch te aanschouwen is, maakt deel uit van het Park 20|20 in Hoofddorp. Park 20|20 is het eerste full service cradle to cradle geïnspireerde kantoorpark in Nederland en wordt ontwikkeld door Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep.

Enviroo-Keukens-Het-Inspiratiehuis-20|20
Enviroo-Keukens-Bosch_AccentLine

VitaFresh

VitaFresh is het handige versheidssysteem waar Bosch haar Serie 6 en 8 koel-vriescombinaties mee heeft uitgerust. Door verse producten bij de juiste temperatuur en de in de meest geschikte luchtvochtigheid te bewaren, creëer je de ideale omstandigheden om ze langer fris en smakelijk te houden. Beiden zijn bij de VitaFresh koelkastlades daarom variabel door jou in te stellen!

Er zijn twee smalle lades voor vis en vlees en een grote voor groente en fruit. Gebruik de slider om de temperatuur in de twee kleine lades te regelen, en stel de luchtvochtigheid af op het type levensmiddelen dat je in de grote lade bewaart. Groenten hebben baat bij een hogere luchtvochtigheid terwijl je fruit het liefst bewaart bij een lagere luchtvochtigheid. Zo blijven levensmiddelen tot wel twee keer langer vers. Zo kun je efficiënter boodschappen doen en ligt er altijd wel iets gezonds in je koelkast.

Alleskunner

Uniek: de alleskunner van Bosch.
Benut alle talenten van de veelzijdige Serie 6 oven om snel gezonde gerechten op tafel te kunnen zetten. Wat je ook gaat klaarmaken, het resultaat zal voortreffelijk zijn. Deze alleskunner is verkrijgbaar in zwart en roestvrij staal.

Wat maakt deze oven zo uniek?
Met deze Bosch oven is het mogelijk om hete lucht te combineren met de magnetronfunctie, maar ook om te grillen, 100% te stomen of stoom toe te voegen tijdens het gebruik. Zo bespaar je ruimte én tover je zeven dagen in de week gevarieerde.

maaltijden op tafel.

Perfecte resultaten in een handomdraai.
De stoomfunctie zorgt dat producten geleidelijk gaar worden en dat vitamines en smaken behouden blijven. Groenten blijven knapperig, en vis en gevogelte worden sappig en mals. Tegelijkertijd moet het eten soms ook gewoon snel op tafel staan. Op dat soort momenten biedt de magnetron-functie van deze alleskunner uitkomst.

Ga voor meer informatie naar bosch-home.nl/alleskunner

Enviroo-Keukens-Alleskunner

Afspraak maken

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken.

Enviroo staat voor:

Duurzaam
PEFC en FSC
Cradle2cradle
Waterbesparing
Energiebesparing

Specialist vinden

Kijk hier welke Enviroo specialist bij jou in de buurt is

Enviroo-Keukens-Bosch-Logo
Enviroo-Keukens-Miele-Logo
Enviroo-Keukens-Pelgrim-Logo
Enviroo-Keukens-ATAG-Logo
AEG-logo-enviroo-keukens