Enviroo-logo-groen-wit

Bosch duurzame kookplaat

Elegante duurzame kookplaten

De prachtige inductiekookplaten van Bosch versnellen het kookproces en besparen ook nog eens op je energiekosten. Op deze inductiekookplaten vind je meerdere kookzones, die maximale flexibiliteit bieden tijdens het koken. Daarnaast zorgt de Bosch-technologie voor een plezierige kookervaring die je nooit zult vergeten. Op zoek naar een inductiekookplaat die energiezuinig is? Vraag ter inspiratie onze inspiratiebrochure aan.

Duurzame PVQ895H26E Bosch kookplaat

Onze keuze: Bosch PVQ895H26E

De Bosch PVQ895H26E kookplaat heeft een geïntegreerde afzuiging waardoor er niet een losse afzuigkap meer nodig is. Door de Auto On-functie wordt de afzuiging automatisch aangepast aan de kookstand waardoor deze nooit te hoog staat. Een hogere stand betekent immers meer energieverbruik. De PerfectFry Plus functie voorkomt aanbranding d.m.v. temperatuur gestuurd bakken en braden.

Duurzame kookplaat bediening Bosch

Overige functies in de Bosch PVQ895H26E

Door het combineren van 2 kookzones en een extra boostfunctie per kookzone is het bovendien een superflexibele kookplaat waarop koken heel makkelijk wordt. De kookplaat wordt geleverd met een Clean Air Plus koolstoffilter wat niet alleen nare geurtjes uit de lucht haalt, maar houdt bovendien een grote hoeveelheid pollen in de lucht tegen.

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Bekijk andere duurzame blogs

Enviroo brochure aanvragen

Bekijk onder het formulier meer informatie.

Vraag ter inspiratie gemakkelijk, gratis en snel de Enviroo brochure aan en ontdek de perfecte combinatie tussen duurzaamheid, stijl en kwaliteit voor iedere keuken. Lees hier meer over de Enviroo brochure.

Inspiratiebrochure

Vraag ter inspiratie gemakkelijk, gratis en snel de Enviroo brochure aan en ontdek de perfecte combinatie tussen duurzaamheid, stijl en kwaliteit voor iedere keuken. Lees hier meer over de Enviroo brochure.