AEG Duurzame vaatwasser

Besparen met een duurzame vaatwasser

Kijk bij het kiezen van een nieuwe vaatwasser niet alleen naar de aanschafsprijs maar zeker ook naar het energielabel! Als je de energiebesparing over de gehele levensduur namelijk doorrekent blijkt die “goedkopere” vaatwasser met een lager energielabel uiteindelijk een dure keuze te zijn. Kies daarom verstandig en neem bijvoorbeeld de zuinige AEG vaatwasser type FSK75758P met energieklasse B. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor duurzaam vaatwassen? Maak dan een afspraak.

Stomen is de zuinigste manier van koken

De onafhankelijk organisatie YourEko test en vergelijkt elektrische apparaten op het gebied van energiebesparing en heeft de zuinige AEG vaatwasser FSK75758P gekwalificeerd als vaatwasser met een zeer goede efficiency met een hoge besparing t.o.v. het laagste label.

In de afbeelding het waarderings- en de besparingscertificaat van YourEko.

Airdry-technology

Een AEG vaatwasser met AirDry-technologie maakt gebruik van natuurlijke lucht om het servies te drogen. Als de vaat schoon is, opent de deur van de vaatwasmachine automatisch 10 cm. Hierdoor wordt de vaat op een natuurlijke wijze gedroogd én bespaar je dus op energiekosten!

Opening vaatwasser AEG

Intuïtief bedienen bij AEG

Met de intuïtief te bedienen schuif regel je de lengte – en de duurzaamheid – van elke vaatwascyclus.

Dit betekent dat wanneer je meer tijd hebt, je de schuif naar een duurzamere stand kunt verschuiven.

Werking vaatwasser van AEG

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Bekijk andere duurzame blogs

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken