Enviroo-logo-groen-wit

Van den Hazel Keukens

Wie is Van den Hazel Keukens?

Van den Hazel Keukens is er voor iedereen die op zoek is naar de ideale goedkope keuken, voorzien van de laatste trends en duurzame keukenapparatuur. Van den Hazel Keukens biedt een betaalbaar keukendesign, die op maat is gemaakt volgens jouw smaak. In de showroom vind je keukens van de laatste keukentrends. Van nostalgisch en tijdloos tot modern en eigentijds design. Je kunt bij Van den Hazel Keukens terecht om de keuken van jouw dromen te verwezenlijken. Van den Hazel Keukens ontzorgt jou vanaf demontage tot oplevering!

Waarom duurzame keukens van Van den Hazel Keukens?

Bij Van den Hazel Keukens heb je de mogelijkheid om te genieten van duurzame oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. Of het nu gaat om energiezuinige koelkasten, slimme kookplaten of energiebesparende vaatwassers. Van den Hazel Keukens helpt bij het creëren van jouw duurzame keuken. Ontdek alle mogelijkheden en maak de overstap naar een meer ecologisch verantwoorde manier van koken en leven.

Duurzame houten Van den Hazel Keuken

Wat onderscheidt Van den Hazel Keukens?

Wij maken uw keuken op maat! Kom langs bij Van den Hazel Keukens voor persoonlijk advies  en Van den Hazel Keukens maakt voor jou een keuken op maat. In de showroom in Lelystad adviseren ze over de mogelijkheden van de ideale keuken en kun je ruime keukeninspiratie opdoen. Bij het ontwerpen van de keuken houden ze rekening met de gewenste keukenstijl, de juiste keukenopstelling, besparende en energiezuinige apparatuur en jouw budget. Kom langs in onze showroom!

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00 - 17:00
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Maak een afspraak

MM slash DD slash JJJJ

Contactgegevens

Van den Hazel Keukens

Jol 11-1

8243ED Lelystad

Duurzame donkere Van den Hazel Keuken

Laat je inspireren door Van den Hazel Keukens

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Enviroo brochure aanvragen

Bekijk onder het formulier meer informatie.

Vraag ter inspiratie gemakkelijk, gratis en snel de Enviroo brochure aan en ontdek de perfecte combinatie tussen duurzaamheid, stijl en kwaliteit voor iedere keuken. Lees hier meer over de Enviroo brochure.

Inspiratiebrochure

Vraag ter inspiratie gemakkelijk, gratis en snel de Enviroo brochure aan en ontdek de perfecte combinatie tussen duurzaamheid, stijl en kwaliteit voor iedere keuken. Lees hier meer over de Enviroo brochure.