Meyer Totaal

Wie is Meyer Totaal?

Bij Meyer Totaal nemen we graag alle zorgen uit handen als het gaat om het realiseren van jouw droomwoning. Als familiebedrijf koesteren we loyaliteit en vakmanschap als onze kernwaarden, wat zich vertaalt in een ongeëvenaarde service en kwaliteit.

Ontdek bij ons een uitgebreid assortiment duurzame keukens, badkamers en andere essentiële elementen voor jouw huis, inclusief vloeren, plafonds en deuren. We zijn er trots op dat we samenwerken met topmerken die bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid, zodat je gegarandeerd bent van langdurige tevredenheid met je aankopen.

Waarom advies op maat van Meyer Totaal?

Bij Meyer Totaal streven we ernaar om advies op maat te bieden, waarbij we graag de tijd nemen om jouw unieke woonwensen te begrijpen en te vervullen. Onze eigen vakmensen staan klaar om elk aspect van je project tot in de puntjes te verzorgen, van ontwerp tot installatie, met oog voor detail en precisie.

Blauwe keuken Meyer Totaal

Wat onderscheidt Meyer Totaal?

Wat ons echt onderscheidt, is het extra beetje vriendelijkheid en service dat je bij ons krijgt. We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en streven er altijd naar om jouw ervaring bij Meyer Totaal memorabel en aangenaam te maken. Welkom bij Meyer Totaal, waar jouw woonwens onze passie is.

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 16:00
  • Zondag Gesloten

Maak een afspraak

MM slash DD slash JJJJ

Contactgegevens

Meyer Totaal

Satellietbaan 10f

2181MH Hillegom

Blauwe keuken voorzijde Meyer Totaal

Laat je inspireren door Meyer Totaal

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken