Miele

Miele

Miele-apparaten worden van generatie op generatie doorgegeven. Deze apparaten gaan immers standaard jarenlang mee. Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele. Door de lange levensduur van onze apparaten kunnen we ons beroep op natuurlijke hulpbronnen beperken en het milieu zo veel mogelijk sparen.

Als industriële onderneming draagt Miele een grote verantwoordelijkheid op het gebied van belasting en bescherming van het milieu. Daarom heeft Miele als eerste in de branche alle fabrieken volgens de ecologische verorderingenen het milieumanagementsysteem volgens DIN-ISO 14001 laten certificeren. Warmte die bij de productie vrijkomt, gebruiken ze voor warmteterugwinningssystemen. Ze recyclen afvalstoffen, beperken de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum en gaan zuinig om met hulp-en grondstoffen. Door de lange levensduur van haar apparaten kan Miele een beroep op natuurlijke hulpbronnen beperken en het milieu zoveel mogelijk sparen.

Enviroo-Keukens-Duurzaamheid-in-de-Keukens

Set 1. Energie besparend en betaalbaar | van alle gemakken voorzien
Deze set is geselecteerd voor de milieubewuste consument die gaat voor een betaalbare en praktische keuken.

Set 2. Extra energiezuinig | voor de kookliefhebber die alles wil benutten
Deze energiezuinige set is speciaal voor de consument die alle mogelijkheden die Miele te bieden heeft wil benutten. Of je een hobbykok bent óf gewoon graag geniet van de keuze die deze set te bieden heeft: hiermee haal je alle kookmogelijkheden in huis!

Set 3. Luxe en energiebesparing in-1 | voor de échte designliefhebber
Deze designset van Miele biedt jou alle luxe die je maar kunt wensen. Met de prachtige inductie elementen en werkbladafzuiging maak je van jouw keuken een design element tot in de finesse.

Afspraak maken

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken.

Enviroo staat voor:

Duurzaam
PEFC en FSC
Cradle2cradle
Waterbesparing
Energiebesparing

Specialist vinden

Kijk hier welke Enviroo specialist bij jou in de buurt is

Enviroo-Keukens-Bosch-Logo
Enviroo-Keukens-Miele-Logo
Enviroo-Keukens-Pelgrim-Logo
Enviroo-Keukens-ATAG-Logo