Miele

Miele

Miele-apparaten worden van generatie op generatie doorgegeven. Deze apparaten gaan immers standaard jarenlang mee. Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele. Door de lange levensduur van onze apparaten kunnen we ons beroep op natuurlijke hulpbronnen beperken en het milieu zo veel mogelijk sparen.

Als industriële onderneming draagt Miele een grote verantwoordelijkheid op het gebied van belasting en bescherming van het milieu. Daarom heeft Miele als eerste in de branche alle fabrieken volgens de ecologische verorderingenen het milieumanagementsysteem volgens DIN-ISO 14001 laten certificeren. Warmte die bij de productie vrijkomt, gebruiken ze voor warmteterugwinningssystemen. Ze recyclen afvalstoffen, beperken de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum en gaan zuinig om met hulp-en grondstoffen. Door de lange levensduur van haar apparaten kan Miele een beroep op natuurlijke hulpbronnen beperken en het milieu zoveel mogelijk sparen.

Enviroo-Keukens-Duurzaamheid-in-de-Keukens

AutoDos vaatwasser

De AutoDos vaatwasser is wereldwijd de eerste met automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Deze krachtpatser krijgt jouw vieze vaat moeiteloos schoon. Vaatwasser en poeder zijn precies op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een optimale dosering op het juiste moment in het programma. Een PowerDisk is voldoende voor circa 20 vaatwasbeurten. Één keer programmeren is genoeg, daarna start de eerste autonome vaatwasser automatisch met AutoStart. Wat een vrijheid!

Miele-apparatuur-energiezuinig-enviroo
Miele-apparatuur-energiezuinig-enviroo-keukens

FullSurface inductie kookplaat

De FullSurface inductie kookplaat van Miele geeft je meer vrijheid dan ooit, dankzij slimme hittesensoren die jouw pan herkennen. Waar je ook naartoe beweegt, je kunt ongeremd verder koken. En de bediening verplaatst mee wanneer je de pan verschuift.

Stoomoven

Tijdens het koken kun je al je aandacht aan je gasten besteden, want met de functie ‘automatisch koken menu’ zorgt de stoomoven ervoor dat alles tegelijkertijd klaar is. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke producten je gaat stomen en hoe gaar je ze wilt. Daarna worden de volgorde, tijd en temperatuur automatisch bepaald. Is het tijd om het volgende ingrediënt erbij te schuiven? Dan krijg je een seintje van de stoomoven. Handig!

Miele-apparatuur-energiezuinig-enviroo-keukens-groene-keukens

Afspraak maken

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken.

Enviroo staat voor:

Duurzaam
PEFC en FSC
Cradle2cradle
Waterbesparing
Energiebesparing

Specialist vinden

Kijk hier welke Enviroo specialist bij jou in de buurt is

Enviroo-Keukens-Bosch-Logo
Enviroo-Keukens-Miele-Logo
Enviroo-Keukens-Pelgrim-Logo
Enviroo-Keukens-ATAG-Logo
AEG-logo-enviroo-keukens