Selsiuz kokend waterkranen

Duurzame Selsiuz kranen

Wie heeft hem nog niet? De duurzame Selsiuz kokend waterkranen. Één op de drie huishoudens heeft een kokendwaterkraan in de keuken. Een kokendwaterkraan heeft namelijk een aantal voordelen:

  • Duurzaamheid
  • Betaalbaar
  • Is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren

Ontdek hoe een Selsiuz kokend waterkraan kan bijdragen aan het milieu en laat je inspireren door de verschillende modellen en kleuren van de Selsiuz kokend waterkraan. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak!

Drie basisuitvoeringen van Selsiuz

5-in-1 (kokend + gekoeld + bruisend)

De 5-in-1 kraan is een echte alleskunner in de keuken. Een 5-in-1 kraan is een keukenkraan die vijf functies combineert: koud water, warm water, (kokend) heet water, gekoeld water en bruisend water.

4-in-1 (kokend + bruisend)

Selsiuz heeft een unieke kraan: de Selsiuz 4-in-1 koel en bruisend water kraan! Altijd een koud drankje in een handomdraai en een stuk voordeliger aangezien je geen heet water boiler nodig hebt.

3-in-1 (kokend)

Met de Selsiuz 3-in-1 kokendwaterkraan tap je in een handomdraai kokend water uit de kraan. Met een drukdraaibediening of een elektronische knop in het aanrecht kun je kokend water tappen; de rechterhendel van de kraan geeft koud en warm water.

Kleuren en opties Selsiuz kraan

Als je weet welke functies jouw Selsiuz moet hebben is het tijd om kleur te kiezen. Chroom is tijdloos en nog steeds populair, maar het Selsiuz assortiment voorziet in bijna alle modellen ook in de kleuren Inox, Copper, Gold, Gun Metal en Sturdy Black. Uniek bij Selsiuz is dat elke kraan een bijpassende spoelbak heeft. Eenheid in design geeft rust in de keuken.

Cosmolite keukenblad met selsiuz kraan

Selsiuz Boiler & Cooler

De Selsiuz is in combinatie met een boiler en een cooler een echte alleskunner. De cooler zorgt voor gekoeld en gekoeld bruisend water uit de kraan. De boiler geeft kokend water en warm water. Het is belangrijk dat je de juiste boiler kiest voor de kokend water kraan in jouw huidige keuken.

Duurzame gouden Selsiuz kokend waterkraan

Duurzame Selsiuz kraan

Een Selsiuz kokend waterkraan is niet alleen heel bruikbaar in de keuken, maar draagt ook bij aan duurzaamheid. Met de Selsiuz tap je precies de hoeveelheid kokend water die je ook echt nodig hebt. Daarmee is het dus niet nodig om je snelkoker te vullen voor een klein kopje thee. Met de combi-boiler krijg je altijd direct warm water. Het water hoeft dus niet door lange leidingen naar je kraan te lopen. met een Selsiuz kokend waterkraan bespaar je bijvoorbeeld de tijd en energie die het normale water nodig heeft om op te warmen op de inductiekookplaat en heb jij je gerecht sneller op tafel staan.

Duurzame gouden Selsiuz kokend waterkraan

Duurzaam Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Afspraak
maken

Maak een afspraak bij één van onze showrooms

Brochure
Aanvragen

Vraag nu onze keukenbrochure aan voor meer informatie

Bekijk andere duurzame blogs

Wij helpen bij jouw duurzame droomkeuken