Duurzame en betaalbare keukens

Duurzame en betaalbare keukens

Duurzame keukens

Onze prachtige keukens worden samengesteld uit geselecteerde duurzame materialen en energiebesparende apparaten. Alle elementen van de keuken worden zorgvuldig uitgekozen op basis van duurzaamheid en verantwoorde productie. Voor u de garantie dat u een eerlijk en schoon geproduceerd product koopt. Belangrijk hierbij is dat er geen enkele concessie gedaan wordt in kwaliteit, keuzemogelijkheden of prijs.

Uitgebreide keuze

Enviroo keukens biedt een ruim assortiment met stijlvolle en trendy materialen. Alle moderne kleuren en woontrends worden nauwkeurig gevolgd. Door de ruime keuze is er voor iedereen een mooie Enviroo keuken te maken door onze creatieve keukenadviseurs (m/v).

Enviroo-keukens-duurzame-keuken-hout
Enviroo-Keukens-blog-duurzaam-betrouwbaar-v1

NIET duurder!

Enviroo keukens zijn niet duurder dan traditionele keukens, maar vaak goedkoper door de energie- en waterbesparende keuzes! En dan zijn de keukens ook nog eens beter voor het milieu!

Innovatief

Een voorbeeld van innovatief duurzaam ontwerp zijn onze Greengridz aanrechtbladen van Dekker Zevenhuizen. De kern bestaat uit 100% gerecycled materiaal die is opgebouwd in een rasterstructuur. Door deze constructie geïnspireerd door onze natuur, ontstaat een zeer solide basis. Met 1/3 aan grondstoffen t.o.v. een Multiplex blad ontstaat er een zeer sterk blad dat bovendien goedkoper is!

Gegarandeerd duurzaam

Op al onze keukenkasten zitten milieu certificaten zoals PEFC, CARB2 of CO2 neutraal. Bij keukenapparatuur zijn Miele, Bosch, AEG, Atag en Pelgrim voorlopers op het gebied van duurzaamheid. Zij ontwikkelen zuinige apparaten en produceren deze zo duurzaam mogelijk. Enviroo keukens heeft samen met deze leveranciers voor jou de meest energiezuinige keuzes samengesteld.

Prima Investering!

Een keuken koop je voor lange termijn. Zorg er daarom voor dat je de goede keuze maakt zodat je er jaren met veel plezier van kan genieten. Met een Enviroo keuken investeer je niet alleen in een en prachtige keuken maar ook in een goede toekomst.

Op een goede toekomst!

Ook Enviroo bouwt aan een goede toekomst door Trees for All te steunen zodat er meer bomen geplant kunnen worden voor een schonere lucht. Ook werken we samen met ReturntoSender. Deze organisatie zet zich in voor eerlijke en duurzame handel met arme landen.

Afspraak maken

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken.

Enviroo staat voor:

Duurzaam
PEFC en FSC
Cradle2cradle
Waterbesparing
Energiebesparing

Specialist vinden

Kijk hier welke Enviroo specialist bij jou in de buurt is

Enviroo-Keukens-Bosch-Logo
Enviroo-Keukens-Miele-Logo
Enviroo-Keukens-Pelgrim-Logo
Enviroo-Keukens-ATAG-Logo
AEG-logo-enviroo-keukens