Atag

ATAG staat voor pure kwaliteit

Op basis van de passie voor koken en kwaliteit is ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend kookmerk in de Benelux. Pure kwaliteit, dat is waar ATAG voor staat. Daarvoor ATAG al haar kennis en innovatiekracht in, en gebruiken ze de hoogwaardigste materialen. Altijd met het besef dat haar inspanningen ook van invloed zijn op de leefomgeving buiten de kookwereld. Daarom streeft ATAG continu naar duurzamere oplossingen.

Vaatwassers die dusdanig slim ingericht zijn dat ze meer vaat in één keer kunnen verwerken. Afzuigkappen die energie besparen door hun effectieve luchtzuiveringssysteem. Of de geconcentreerde vlam van onze Fusion Volcano wokbrander die de pan verhit zonder warmteverlies. Deze voorbeelden tonen haar toewijding als het gaat om een zuiniger gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen. ATAG kiest voor technieken, materialen en productiemethoden met de minste weerslag op het milieu.

Enviroo-Keukens-Besparen
Enviroo Keukens ATAG Banner

De duurzame keuken

ATAG heeft een exclusieve selectie ‘de duurzame keuken’ ontwikkeld met respect voor onze planeet én met aandacht voor jou. Of het nu gaat over het energieverbruik van jouw apparaten, de houdbaarheid van het eten of het waterverbruik van de vaatwasser. ATAG denkt mee zonder concessies te doen aan jouw culinaire prestaties.

De Evolve afzuigkap

De Evolve afzuigkap zet een nieuw standaard op het gebied van prestatie en energiebesparing van afzuigkappen door een nieuwe manier van het scheiden van olie, vet en water uit de kookdampen. De Evolve heeft namelijk geen aparte vetfilters maar een unieke motor-ventilator combinatie, wat resulteert in een ongeëvenaarde 96% efficiëntie in scheiding van olie en water uit de kookdamp door het centrifugaal principe. Deze afzuigkap heeft een extreem zuinig energielabel en hiermee bespaar je tot 100 euro per jaar in geval van recirculatie (vergeleken met een standaard afzuigkap met afvoer naar buiten).

Afspraak maken

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken.

Enviroo staat voor:

Duurzaam
PEFC en FSC
Cradle2cradle
Waterbesparing
Energiebesparing

Specialist vinden

Kijk hier welke Enviroo specialist bij jou in de buurt is

Enviroo-Keukens-Bosch-Logo
Enviroo-Keukens-Miele-Logo
Enviroo-Keukens-Pelgrim-Logo
Enviroo-Keukens-ATAG-Logo
AEG-logo-enviroo-keukens