Apparatuur

DUURZAME –  EN BESPARENDE APPARATUUR

Verantwoord koken is meer dan alleen koken op ‘groene’ stroom. Voer dit thema door in je hele keuken met onder andere duurzame apparaten en een waterbesparende kraan.

Enviroo werkt uitsluitend met gerenommeerde apparatenmerken die investeren in duurzame productie, het terugdringen van verspillingen en hergebruik van materialen. Daarnaast lopen deze merken voorop in innovaties op het gebied van energiebesparing in hun producten. Enviroo heeft samen met deze A-merken een duurzaam en energiebesparend programma aan apparatuur samengesteld voor elk budget zodat jij maximaal kunt besparen in jouw keuken.

Op de meeste keukenapparatuur met een stekker zit een energielabel. Hierop is direct af te lezen hoe energiezuinig de apparatuur is. Het wordt nog weleens onderschat wat in energieverbruik bespaard kan worden door aanschaf van nieuwe apparatuur.

Het energielabel is ontwikkeld om jou inzicht te geven in het verbruik van energie van het apparaat. Daarnaast kan dit label gebruikt worden voor een transparant vergelijken met andere apparaten.

De energielabels lopen op van klasse G naar A. Waarbij A staat voor de zuinigste categorie. Deze energielabels zijn in 2021 herzien en de producten vaatwassers, koelkasten en vriezers zijn opnieuw ingeschaald.

Ontdek de duurzame- en besparende apparatuur van: AEG, ATAG, Bosch, Miele en Pelgrim.

Enviroo-Keukens-energie-besparend

Afspraak maken

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken.

Enviroo staat voor:

Duurzaam
PEFC
Cradle2cradle
Waterbesparing
Energiebesparing

Specialist vinden

Kijk hier welke Enviroo specialist bij jou in de buurt is

Enviroo-Keukens-Bosch-Logo
Enviroo-Keukens-Miele-Logo
Enviroo-Keukens-Pelgrim-Logo
Enviroo-Keukens-ATAG-Logo
AEG-logo-enviroo-keukens