Apparatuur

DUURZAME EN BESPARENDE MERKEN APPARATUUR

Verantwoord koken is meer dan alleen koken op groene stroom of gas. Voer dit thema door in je hele keuken met o.a. duurzame apparaten en een waterbesparende kraan.

Alle apparaten in jouw keuken zijn tegenwoordig uitgerust met nieuwe energielabeling. De schaal is veranderd naar ‘A tot G’ omdat de huidige schaal (A+++ tot D) geen juiste informatie meer biedt. Veel producten kregen dit A+++ label. Hoe duurzamer het apparaat, hoe minder energie het verbruikt en hoe meer je bespaart! Label A,B,C zijn dus nog erg duurzaam. Het label G is daarentegen niet energiezuinig. Let hier dus op bij de aanschaf van je vriezer, koelkast en (combi-)oven.

Enviroo werkt uitsluitend met gerenommeerde apparatuurmerken die enkel of óók duurzame apparaten met hoge duurzame energielabels in hun assortiment hebben, zodat jij maximaal kunt besparen in jouw keuken.

Helemaal in voor eco met een maximaal rendement? Ga dan voor één van de op maat gemaakte eco keukens van Enviroo: gemaakt van verantwoorde materialen en voorzien van de duurzaamste apparatuur met de hoogste besparing.

Enviroo-Keukens-energie-besparend

Afspraak maken

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken.

Enviroo staat voor:

Duurzaam
PEFC en FSC
Cradle2cradle
Waterbesparing
Energiebesparing

Specialist vinden

Kijk hier welke Enviroo specialist bij jou in de buurt is

Enviroo-Keukens-Bosch-Logo
Enviroo-Keukens-Miele-Logo
Enviroo-Keukens-Pelgrim-Logo
Enviroo-Keukens-ATAG-Logo