XertifiX: duurzaam ondernemen

XertifiX: duurzaam ondernemen

Dekker Zevenhuizen heeft duurzaam ondernemen zeer hoog op het lijstje staan, dat zien we o.a. terug in de verantwoorde, 100% recyclebare GreenGridz werkbladen. Dekker kijkt daarnaast zorgvuldig naar de samenwerkende partijen, voor o.a. grondstoffen, of ze ook duurzaam te werk gaan. Natuursteen wordt namelijk vaak gewonnen in regio’s buiten Europa met arbeidsomstandigheden die niet altijd voldoen aan de norm. Voor Dekker de reden om de verbinding aan te gaan met XertifiX; een organisatie waar duurzaam ondernemen voorop staat.

koffie-duurzaam-apparatuur-enviroo
XertifiX
Kraan-duurzaam-apparatuur-enviroo

India is natuursteenland

Natuursteen komt voor het grootste deel uit India en in dat land werkt Dekker nu samen met XertifiX. Deze NGO (organisatie zonder winstdoel) zet zich in voor betere werkomstandigheden en milieubescherming in de Aziatische steensector. Om de beloften te waarborgen inspecteert het bedrijf regelmatig de leveranciers van Dekker in India. XertifiX inspecteert de norm van de kernarbeidsverdragen van de ILO, waaronder het verbod op kinderarbeid en (schuld)slavernij, betere bescherming van de gezondheid en veiligheid van werknemers, eerlijke lonen en werktijden, milieubescherming en wettigheid.

Duurzaam Dekker

Wil jij meer weten over duurzaam ondernemen van Dekker? Kijk dan op deze pagina. Duurzaam ondernemen gaat namelijk veel verder dan alleen arbeidsonderstandigheden en milieu. Ook een toekomstgericht productieproces en de omgang met het personeel maken hier bijvoorbeeld onderdeel van uit. 

Afspraak maken

Maak een afspraak met een specialist en bedenk samen jouw droomkeuken.

Enviroo staat voor:

Duurzaam
PEFC en FSC
Cradle2cradle
Waterbesparing
Energiebesparing

Specialist vinden

Kijk hier welke Enviroo specialist bij jou in de buurt is

Enviroo-Keukens-Bosch-Logo
Enviroo-Keukens-Miele-Logo
Enviroo-Keukens-Pelgrim-Logo
Enviroo-Keukens-ATAG-Logo
AEG-logo-enviroo-keukens