Enviroo Keukens

enviroo-keukens-groep-icon-groen    MAAK EEN AFSPRAAK MET EEN ENVIROO SPECIALIST BIJ U IN DE BUURT

NIEUWS EN TIPS VAN ENVIROO

enviroo-keukens-miele-apparatuur

Miele

Miele-apparaten worden van generatie op generatie doorgegeven. Deze apparaten gaan immers standaard jarenlang mee. Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele. Door de lange levensduur van onze apparaten kunnen we ons beroep op natuurlijke hulpbronnen beperken en het milieu zo veel mogelijk sparen.

Als industriële onderneming draagt Miele een grote verantwoordelijkheid op het gebied van belasting en bescherming van het milieu. Daarom heeft Miele als eerste in de branche alle fabrieken volgens de ecologische verorderingenen het milieumanagementsysteem volgens DIN-ISO 14001 laten certificeren. Warmte die bij de productie vrijkomt, gebruiken ze voor warmteterugwinningssystemen. Ze recyclen afvalstoffen, beperken de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum en gaan zuinig om met hulp-en grondstoffen. Ook gebruikt Miele zo min mogelijk verpakkingsmaterialen, die overigens uitsluitend zijn gemaakt van recyclebare materialen.

Set 1. Energie besparend en betaalbaar  | van alle gemakken voorzien

Deze set is geselecteerd voor de milieubewuste consument die gaat voor een betaalbare en praktische keuken.

 

Set 2. Extra energiezuinig | voor de kookliefhebber die alles wil benutten

Deze energiezuinige set is speciaal voor de consument die alle mogelijkheden die Miele te bieden heeft wil benutten. Of u een hobbykok bent óf gewoon graag geniet van de keuze die deze set te bieden heeft:  hiermee haalt u alle kookmogelijkheden in huis!

 

Set 3. Luxe en energiebesparing in-1 | voor de échte designliefhebber

Deze designset van Miele biedt u alle luxe die u zich maar kunt wensen. Met de prachtige inductie elementen en werkbladafzuiging maakt u van uw keuken een design element tot in de finesse.

enviroo-keukens-kitchzen

Duurzame keukens van bamboe

Fairtrade woonaccessoires
Wooninspiratie